Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile ivedi yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye akort ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin düzlem oluşturur.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk strüktürnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın kullanım derslikı üzere faktörler etkin olmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Binalarda makul standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir binası vardır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi vaziyet çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hatta yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olabilir.

Report this wiki page